Skip links

Eerlijk advies over woningontruiming nodig?

Vraag nu een offerte aan. Altijd gratis en zonder verplichting!

START DIRECT

Woningontruiming in Roermond

Voor een woningontruiming in Roermond bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat u kan helpen bij het leeghalen van een huis in de provincie Limburg. Bij een woningontruiming komt vaak wel meer kijken dan alleen maar de inboedel weghalen. Op deze pagina lichten we toe hoe Regio Ontruimer u onder meer kan helpen met een boedelruiming, seniorenverhuizing, inboedeltaxatie of opslag van meubels. Op zoek naar de specialist voor een woningontruiming in Roermond?

Start hier een gratis offerteaanvraag

Wij komen na uw aanvraag graag in gesprek om u zonder verdere verplichting een passend ontruimadvies en prijsofferte te geven. Wilt u direct contact? Bel dan 085-0606855 voor direct contact met Regio Ontruimer in Zuid Nederland.

Kies een ontruimer uit uw regio

Bekend
in Roermond

Regio Ontruimer zit midden in uw regio en is altijd bekend met de lokale regels en verordeningen. Wel zo fijn.

Snelheid
met Ontruimen.

Een woningontruiming komt zelden gelegen. Wij ontruimen snel en meestal in één dag. Daar kunt u van op aan.

Een Scherpe Prijs.
Waar voor je geld.

Een woningontruiming moet goed en secuur gebeuren. U betaalt bij ons de beste prijs voor de dienst.

Waarom zou u uw huisontruiming uitbesteden?

Bent u op zoek naar een betrouwbare ontruimer in de regio Roermond? Regio Ontruimer biedt u de mogelijkheid om gratis kennis te maken en een adviesbezoek te plannen op de ontruimlocatie. Regio Ontruimer is de beste keuze als u een ervaren en eerlijke ontruimer uit de regio wilt vinden.

De grootste voordelen van het laten ontruimen van een woning in Roermond:

 • Niet alleen het zware werk wordt u uit handen genomen, maar een ontruimer heeft ook de materialen om het werk te doen: verhuislift, vrachtwagens, containers etc.
 • Snelheid is altijd belangrijk. Hoe sneller een woning leeg is des te lager de extra kosten van huur of hypotheek.
 • Eventuele ontheffingen of vergunningen worden aangevraagd door onze ontruimer. Dus geen extra stress of zorgen
 • Een woning moet altijd in de oude staat worden opgeleverd. Een ontruimer levert daarom ook extra diensten als, gaten vullen, muren witten of zelfs nicotine-vrij maken van de hele woning.

Is er haast bij? Neem direct contact op!

Wilt u snel weten waar u aan toe bent met uw ontruiming? Of moet de zorgkamer van een familielid snel worden opgeleverd? Bel ons direct op 085-0606855. Onze ontruimer zal dan meteen kijken hoe u het snelste geholpen bent.

Moet een zorgkamer in een verzorgingshuis snel leeggehaald worden? U heeft dan waarschijnlijk iets anders aan uw hoofd. Een spoedontruiming in Roermond kan meestal binnen 48 uur worden uitgevoerd.

Een spoedontruiming kan in meer situaties een gewenste oplossing zijn. Bijvoorbeeld als een wietplantage door de politie is ontmanteld en er in een woning of een gemeenschappelijke ruimte van een VVE een grote troep achterblijft. Maar ook als een woning snel in de verhuur of verkoop moet.

Woningontruiming in Roermond met Ed van Rens

Wanneer kiest u voor een woningontruiming in Roermond?

De meest voorkomende situatie waarin u een woningontruiming nodig heeft, is wanneer een naaste verhuist naar een verzorgingshuis en een groot deel van de resterende inboedel opgeruimd en afgevoerd kan worden. Maar in de huidige tijd komt het meer en meer voor dat u kiest voor een huisontruiming als u gaat samenwonen of verhuizen. Zeker bij het bezemschoon opleveren van een huurwoning moet de ontruiming voldoen aan de voorwaarden van de woningcorporatie. Regio Ontruimer is goed op de hoogte van de lokale regels van verhuurders en kan de oplevering volledig uit handen nemen.

Wanneer schakelt u een ontruimer in?

 • Huis leeghalen na overlijden: als u een naaste verloren bent en bent u verantwoordelijk voor het opleveren van de woning, dan kunt u met vertrouwen de ontruiming uitbesteden aan Regio Ontruimer. Lees hier meer over een ontruiming na overlijden.
 • Seniorenverhuizing en -ontruiming: als een familielid naar een verzorgingshuis gaat verhuizen en een deel van de inboedel meegaat en een ander deel afgevoerd dient te worden.
 • Bezemschoon opleveren huurwoning: als u gaat verhuizen en een woning weer opgeleverd moet worden aan de verhuurder, meestal een woningcorporatie, in de oude staat.
 • Verkoopklaar maken van uw koopwoning: bij verkoop van uw woning zal de woning verkoopbaar en verkoopklaar opgeleverd moeten worden. Naast leeghalen van de woning helpt Regio Ontruimer ook bij herstelwerken.
 • Bedrijfsontruiming: als u een bedrijfsruimte leeg moet opleveren, oude winkelvoorraad op moet ruimen of archieven vernietigd wilt hebben, leveren onze ontruimers die professionele hulp.
 • Ontruimen van wietplantage: nadat de politie de wiet heeft afgevoerd blijft er meestal een enorme ravage achter. Onze ontruimer voert de rommel af en herstelt de ruimte.

Bespreek uw ontruiming in Roermond met ons. Ons advies is gratis en vrijblijvend.

Offerte nodig?

Hoe ontruimen wij een woning?

Regio Ontruimer is een professionele en enthousiaste ontruimer in de regio Roermond. U wordt dus altijd geholpen door een ontruimer die thuis is in uw eigen regio! De reden waarom onze ontruimers gewaardeerd worden met een 9+ is omdat wij het hele proces duidelijk en transparant werken. Een ontruiming van Regio Ontruimer doorloopt de volgende stappen:

Stap 1: Gratis adviesgesprek

Onze ontruimexpert komt graag bij u langs om de woning te bekijken, de situatie te beoordelen en de hoeveelheid inboedel op te nemen. U kunt ons vertellen wat er met de verschillende stukken moet gebeuren. Aan de hand hiervan ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave en in overleg bepalen we de ontruimdatum.

Stap 2: De ontruiming van de woning

Zoals we zijn overeengekomen in stap 1 ontruimen we alle goederen in de ruimtes. We sorteren de spullen en kunnen vervolgens de nog bruikbare boedel zonder economische waarde schenken aan goede doelen en het overige afvoeren naar het milieupark Dit is zoveel mogelijk gescheiden, chemisch afval, papier, glas, etc.

Stap 3: Sloop- en/of herstelwerkzaamheden

Als alle losse inboedel verwijderd is halen we lampen van plafonds, gordijnrails weg, verwijderen we vloerbedekking of vloeren en indien nodig slopen we bepaalde aanpassingen die wellicht aan de woning zijn aangebracht en nu in originele staat moet worden teruggebracht.

Hierna volgen de herstelwerkzaamheden. Denk hierbij aan het vullen van gaten, eventueel aangevuld met het witten of stucen van muren en plafonds.

Stap 4: Schoonmaken en bezemschoon opleveren van de woning

Na de ontruiming en de herstelwerkzaamheden moet de woning bezemschoon opgeleverd worden. Uiteraard conform de afspraak. Na afloop nodigen wij u uit voor een laatste controle en na goedkeuring leveren we de sleutel weer af. Regio Ontruimer kan ook de eindoplevering doen met bijvoorbeeld de makelaar of de verhuurder, in veel gevallen de woningcorporatie. U hoeft dan niets meer te doen!

Betrouwbaar en discreet

Bent u verantwoordelijk voor een woningontruiming na overlijden in Roermond en zoekt u hulp? Wellicht ziet u er tegen op om vreemden het werk te laten doen. Regio Ontruimer is al meer dan 10 jaar een betrouwbare partner voor haar klanten. Wij werken professioneel en discreet. Ons werk wordt niet voor niets met een 9+ gewaardeerd.

Als u onze offerte accepteert kunnen wij de hele ontruiming, inclusief oplevering aan de verhuurder, uit handen nemen. Vinden wij nog belangrijke of waardevolle spullen, dan geven wij deze altijd in overleg terug. U kunt zich dan bezig houden met belangrijkere zaken.

Wat zijn de voordelen van Regio Ontruimer?

U bent op zoek naar een bedrijf dat uw zorgen rondom het ontruimen van uw woning weg kan nemen. Zoek dan niet verder! Regio Ontruimer is een professionele en enthousiaste ontruimer bij u in de buurt. U wordt zo altijd geholpen door een ontruimer die thuis is in uw eigen regio! Hij kent de juiste wijze van ontruimen en het afvoeren van vuil en oude inboedel in uw gemeente. Denk aan het aanvragen van vergunningen en ontheffingen of bijvoorbeeld regionale partners en goede doelen voor het hergebruiken van uw inboedel.

Een huis leeghalen klinkt als een makkelijke opdracht, maar het is vaak zwaar werk. Er zijn veel voordelen om een woningontruiming door experts te laten uitvoeren.

Voordelen Regio Ontruimer VRV?

 • Regio Ontruimer is de specialist in uw regio.
 • Onze ontruimers werken snel en goed. Geen extra zorgen voor u.
 • De meeste ontruimingen doen wij in één dag.
 • In alle gevallen gebeurt een ontruiming discreet en respectvol.
 • Ons advies is altijd gratis en vrijblijvend. U zit nergens aan vast.
 • Ook een offerte is gratis!

Laat ons u ontzorgen!

Uw Regio Ontruimer biedt:

Vooraf een gratis offertebezoek

Duidelijke schriftelijke offerte

Professionele en betrouwbare ontruimers

100% tevredenheidsgarantie bij oplevering

DIRECT CONTACT? BEL 085-0606 855

Wat kost een woningontruiming in Roermond in 2022?

Een seniorenwoning ontruimen wij al vanaf 350 euro. Dit betreft dan een kleine kamer met enkele meubelstukken, wat kleding en bijvoorbeeld een keuken. Voor de ontruiming van een eengezinswoning liggen de kosten meestal wat hoger. De kosten van deze ontruiming ligt tussen de 600 en 1500 euro. Heeft u een grotere woning dan zullen de kosten ook stijgen. Hieronder vindt u een prijstabel met de kosten voor een ontruiming.

Wij maken natuurlijk altijd het voorbehoud dat zonder een gratis offertebezoek deze prijzen slechts indicatief zijn! Nog een voordeel van een offertebezoek: wij geven korting voor bijvoorbeeld achtergelaten witgoed. Zo drukken wij de kosten van uw ontruiming zoveel mogelijk.

Opbouw van kosten van woningontruiming

De kosten van een ontruiming zijn opgebouwd uit een aantal afhankelijke factoren:

 • Manuren: hoeveel uur zijn onze ontruimers bezig met het inpakken en demonteren en vervolgens het afvoeren van de inboedel.
 • Afstand: hoeveel kilometer moet ons team rijden om bij de locatie te komen en hoever moet de inboedel verhuisd of afgevoerd worden
 • Afvalkosten: hoeveel kubieke meter afval is er en wat zijn de afvalverwerkingskosten in uw gemeente of provincie
 • Opleveringswerkzaamheden: de kosten van de extra werkzaamheden die nodig zijn om conform afspraak op te leveren

Bij de laatste categorie ontruimkosten moet u denken aan de extra manuren die nodig zijn voor het verwijderen van vloerbedekking, het weghalen van gordijnrails, eventueel witten van muren of zelfs het nicotinevrij maken van de hele woning.

Wilt u exact weten wat uw ontruiming gaat kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Kosten van woningontruiming in Roermond

Kosten van woningontruiming in Roermond*

Soort woningontruimingKosten woningontruiming
Ontruiming seniorenflat of zorgkamer350 - 500 euro
Ontruiming 2-slaapkamer appartement450 - 800 euro
Ontruiming 3-slaapkamer eengezinswoning750 - 1.750 euro
Ontruiming meer dan 3-slaapkamer woning900 - 2.500 euro
Extra werk bij woningontruiming
Vloerbedekking verwijderen50 - 500 euro
Tuinontruiming250 - 1.250 euro

*Deze prijzen zijn een inschatting. Alleen met een offerte op maat weet u de exacte kosten.

Wilt u weten wat Regio Ontruimer voor u kan betekenen?

Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Dat kost u niets!

GRATIS OFFERTE KRIJGEN

Woning- en bedrijfsontruiming in Roermond

Regio Ontruimer VRV biedt een totaalconcept aan. Bij een woningontruiming komt meer kijken. In alle gevallen biedt onze dienst de oplossing. Hieronder een overzicht van de verschillende typen ontruimingen waar wij kunnen helpen:

Hieronder beschrijven we kort de verschillende diensten van Regio ontruimer. Bent u benieuwd wat wij in uw geval kunnen betekenen? Neem dan direct vrijblijvend contact op en vraag een gratis adviesgesprek aan!

Huis leeghalen na overlijden in Roermond

Na het overlijden van een dierbare wacht vaak de taak om diens huis leeg te halen. In dergelijke situaties heeft u er meestal geen behoefte aan om dit zelf te moeten doen. En dat is precies waarom Regio Ontruimer VRV u in dergelijke momenten bij kan staan. In overleg met u en de familie plannen wij snel een volledige ontruiming van de woning in Roermond in. U bepaalt mee, wat er met de spullen gebeurt.

Laat deze klus over aan de experts! Wij leveren de woning bezemschoon op. Ook de afspraak met de verhuurder of (ver)koper kunnen wij namens u doen. Moet het heel snel? Een spoedontruiming is natuurlijk ook mogelijk,

Wilt u meer weten over een huisontruiming na overlijden, dan kunt u hier verder lezen.

Woningontruiming in Roermond na overlijden

Tips bij woningontruiming in Roermond na overlijden

 1. Bij een overlijden in een verzorgingshuis dient de ontruiming vaak zeer snel te gebeuren. Wacht dus niet te lang bij het aanvragen van hulp bij een ontruimer.
 2. Weet u niet precies wat u met sommige spullen wilt doen? Onze ontruimer kan (een deel van) de inboedel voor u opslaan.
 3. Heeft de overledene geen testament? Dan is de wettelijke erfgenaam verantwoordelijk voor de (ontruiming van de) inboedel. Kosten van de ontruiming kunnen worden verrekend met de erfenis.

Hoe gaat het huis leeghalen na overlijden in zijn werk?

Onze ontruimexpert komt zo snel mogelijk op locatie in de regio Roermond kijken. Samen met u maakt hij een inschatting van de hoeveelheid werk maar bespreekt hij ook uw wensen. Wilt u de inboedel laten hergebruiken of wellicht de waardevolle spullen laten opkopen? Wij geven u een eerlijke prijs.

Op de dag van de ontruiming – en dat kan al binnen een week – komt het team van Regio Ontruimer de woning leegmaken. We sorteren en verwijderen de inboedel. In overeenstemming met uw wensen worden alle spullen onderverdeeld in verkopen, doneren, opslaan, behouden of weggooien en overeenkomstig deze keuze afgevoerd. De woning is dan snel leeg.

Als de boedel is leeggeruimd worden de vastzittende elementen verwijderd. Denk hierbij aan vloerbedekking of gordijnrails. Tot slot komen we klussers de laatste herstelwerkzaamheden uitvoeren zoals gaatjes vullen, muren witten of de woning nicotine-vrij maken. De laatste stap is de schoonmaak. Binnen 1 dag is de woning dan leeg.

Huisontruiming in Roermond

Gaat u verhuizen en neemt u niet alle inboedel mee? Moet er grondig schoongemaakt worden bijvoorbeeld omdat de bewoner te veel spullen heeft verzameld? Of wilt u de kelder of berging eens helemaal leegmaken en heeft u hulp nodig bij het sjouwen en afvoeren van de inboedel? Dan bent u op zoek naar een bedrijf dat u snel kan helpen met een huisontruiming!

Een huis ontruimen in Roermond gaat veel sneller als u de hulp inroept van Regio Ontruimer. Wij ontruimen uw woning geheel of gedeeltelijk en leveren uw huis bezemschoon op. Moet er na de inboedelruiming nog zaken aangepast worden? Wij leveren ook extra diensten zoals het herstellen van wanden, nicotine-vrijmaken of stucen of witten van de woning. Wij gaan door tot u 100% tevreden bent, dat is onze 100% tevredenheidsgarantie!

Gratis offerte huisontruiming?

Wat vinden klanten van Regio Ontruimer?

Marijke Kuindersma
Marijke Kuindersma

Zeer tevreden
Keurig netjes werk geleverd.

Stoffer van der Veen
Stoffer van der Veen

Snel en correct
Snel contact gelegd, afspraak gemaakt en netjes uitgevoerd. Goed onderling overleg tussendoor.

Regio Ontruimer beoordeling 5 sterren

Dhr. De Vries, Leeuwarden
Dhr. De Vries, Leeuwarden

Netjes opgeruimd geheel volgens afspraak!
Netjes

Regio Ontruimer beoordeling 4 sterren

Mw. Westra-van Dijk, Sint Jacobiparochie
Mw. Westra-van Dijk, Sint Jacobiparochie

Bijzonder positief!
Heel goed is het voorafgaande gesprek gegaan en bij onze ‘nacontrole’ konden wij alleen maar zeer positief zijn. In éen dag was de oude woning prima ontruimd…

Regio Ontruimer beoordeling 4 sterren

A.R. Dijkhuizen, Rolde
A.R. Dijkhuizen, Rolde

Netjes en snel

 

Regio Ontruimer beoordeling 4 sterren

N. de Haan, Aduard
N. de Haan, Aduard

Zeer doeltreffend
Doen wat ze zeggen.

Tamara Brink
Tamara Brink

Prima gedaan!
Hele goede ervaring, vriendelijke man, alles heel netjes achtergelaten.

Regio Ontruimer beoordeling 4 sterren

Annemiek Stuart
Annemiek Stuart

Uitstekende service en goede communicatie
Zeer goed. Duidelijke afspraken en netjes per mail bevestigd na eerste telefonische contact

Regio Ontruimer beoordeling 5 sterren

M.T. Kerssies
M.T. Kerssies

Snel geregeld en goede communicatie
Alles wat geregeld moest worden was snel geregeld. Duidelijkheid over de kosten en afspraken werden goed nagekomen.

Regio Ontruimer beoordeling 4 sterren

F. Jansema
F. Jansema

Goede zakelijke afspraken mee te maken dus prima.
Afspraken keurig nagekomen en verder geen nawerk.

Regio Ontruimer beoordeling 4 sterren

Seniorenverhuizing

Een seniorenverhuizing in Roermond is vaak een ingrijpende gebeurtenis. Een familielid gaat van een zelfstandige woning verhuizen naar een verzorgingsflat of een zorgkamer. Bij een seniorenverhuizing bieden wij de volgende diensten:

 • Verhuizing
 • Opslag van meubels
 • Inboedelruiming

Seniorenverhuizing in Roermond

Als u een seniorenverhuizing nodig heeft dan kan onze ontruimer u daarbij helpen. In de meeste gevallen gaat slechts een klein deel van de inboedel mee naar het bejaardenhuis of de zorgkamer. Regio Ontruimer kan zorgvuldig en correct uw kostbare spulletjes verhuizen naar de locatie van uw voorkeur.

Opslag van meubels in Roermond

Nadat de inboedel die mee gaat naar de nieuwe woning is verhuisd, gaat onze ontruimer de meubels die niet meegaan, maar wel moeten blijven bewaard voor een bepaalde tijd meenemen naar de meubelopslag. U kunt dan op een ander tijdstip deze meubels laten bezorgen door Regio Ontruimer.

Inboedelruiming Roermond

Een belangrijk aspect van een seniorenontruiming is het afvoeren van de overtollige inboedel. Nadat de inboedel die bewaard blijft is verwijderd komt het team van Regio Ontruimer om de resterende inboedel te ontruimen. Als de woning leeg is wordt deze bezemschoon opgeleverd.

Seniorenverhuizing in Roermond

Zorgkamer in Roermond ontruimen

Een zorgkamer ontruimen is een speciale ontruiming. Een ontruiming van een zorgkamer is meestal als gevolg van het overlijden van de bewoner. Daarnaast rust er altijd een flinke mate van tijdsdruk op. U als aanvrager van de zorgkamerontruiming heeft meestal genoeg aan uw hoofd en er kan dan ook niet altijd van u worden verlangd dat de zorgkamer tijdig wordt ontruimd. Toch zal dit moeten gebeuren. Regio Ontruimer biedt daarom speciaal deze dienst voor het ontruimen van een zorgkamer.

Onze ontruimer is bekend in uw regio en kan dus zonder problemen in overleg met de instelling zorgen voor een snelle oplevering van de zorgkamer. Wij ontruimen niet alleen snel, maar ook discreet.

Spoedontruiming zorgkamer

Wanneer een zorgkamer ontruimd moet worden, stelt de instelling hiervoor vaak een redelijk korte termijn. Dit kan u wellicht de nodige stress geven. Maar geen zorgen, want Regio Ontruimer biedt een spoedontruiming en deze is vaak al binnen 24 uur uitgevoerd. Als u nu contact met ons opneemt proberen we vandaag nog langs te komen.

Bel direct met 085 0606855 voor meer informatie over een spoedontruiming.

Naast het leegmaken van de zorgkamer moeten er wellicht nog aanvullende werkzaamheden gedaan worden. Denk aan het verwijderen van haakjes en schroeven en het vullen van de gaten. Wilt u de ontruiming van de zorgkamer uitbesteden aan de specialist uit uw regio? Regio Ontruimer staat voor u klaar.

Een bedrijfsontruiming in Roermond

Naast het ontruimen van woningen, seniorenverhuizingen of boedelruimingen in Limburg worden we regelmatig gevraagd voor een bedrijfsontruiming. Gaat uw bedrijf verhuizen? Moet het pand leeg en in oude staat worden opgeleverd? Of zit u met oude voorraad die afgevoerd kan worden? Een archief dat geruimd kan worden? Regio Ontruimer biedt u een helpende hand. Wij hebben het afgelopen decennium al veel bedrijven in de regio kunnen helpen.

Aan een bedrijfsontruiming worden meestal wat andere eisen gesteld dan aan een woningontruiming. Er zijn ook verschillende soorten bedrijfsontruimingen. Er is nogal een verschil tussen het ontmantelen van een fabriekshal of het leegmaken van kantoorruimtes. Moeten er systeemwanden worden ontmanteld of moet een keuken worden afgebroken? Uw Regio Ontruimer in de regio Roermond heeft de kennis en kunde altijd in huis.

Een bedrijfsontruiming is in alle gevallen maatwerk. Vooraf zullen wij in overleg alle werkzaamheden met u doornemen zodat de bedrijfsontruiming snel en gestroomlijnd verloopt. Ook het verhuizen van kantoormeubilair naar uw nieuwe locatie behoort tot de mogelijkheden. Dankzij ons lokale netwerk van specialisten kunnen wij ook uw bedrijfsontruiming in Roermond  volledig uit handen nemen.

Offerte voor bedrijfsontruiming

Boedelruiming

Zoekt u hulp voor een boedelruiming, bijvoorbeeld bij een verhuizing naar een kleinere woonruimte of in geval van een overlijden? Regio Ontruimer is de specialist in boedelruimingen in Roermond en staat voor u klaar. Ook als er spoed achter zit!

Bij een boedelruiming voeren we ondermeer de volgende taken voor u uit:

 • Leeghalen woning: wij halen alle overtollige inboedel uit de woning en voeren deze conform afspraak af.
 • Opkoop meubels: waardevolle stukken kunnen door ons opgekocht worden tegen marktconforme prijzen.
 • Opslag inboedel: onze boedelservice biedt ook de mogelijkheid om (een deel van) de inboedel voor kortere of langere tijd op te slaan.
 • Bezemschoon opleveren: als wij de completer boedel hebben geruimd leveren wij uw woning bezemschoon op, klaar voor verkoop of verhuur.

De inboedelservice van Regio Ontruimer helpt u graag met een woningontruiming in Roermond. Wilt u gratis advies van onze experts? Wij komen vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden door te nemen.

Ja, ik wil advies over een woningontruiming in Zuid-Nederland

Wist u dat wij al een boedelruiming kunnen uitvoeren vanaf 350 euro? En de gemiddelde woningontruiming in Roermond kost rond de 800 euro.

Woningontruiming in Roermond nodig?

Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Dat kost u niets!

GRATIS ADVIESGESPREK!

Welke diensten biedt Regio Ontruimer?

Regio Ontruimer biedt naast het leeghalen van woningen in Roermond nog meer diensten. Eigenlijk kunnen wij alle werkzaamheden doen om een woning op te leveren conform de wensen van de eigenaar.

Aanvullende diensten van een ontruimbedrijf:

Dus of u de woning op moet leveren aan de verhuurder, bijvoorbeeld de woningcorporatie, of gereed voor de verkoop, uw Regio Ontruimer kan u van a tot z ontzorgen en de woning in originele staat opleveren.

Hieronder beschrijven we kort de aanvullende diensten van ons ontruimbedrijf. Bent u benieuwd wat wij in uw geval kunnen betekenen? Neem dan direct vrijblijvend contact op en vraag een gratis adviesgesprek aan!

1. Vloerbedekking verwijderen

Als u een woning laat ontruimen moet de woning altijd in goede staat worden opgeleverd. Dit kan inhouden dat oude bekleding of vloerbedekking verwijderd moet worden. Een laminaatvloer die niet goed meer ligt, of erg versleten is kan ook beter verwijderd worden. Regio Ontruimer helpt u graag bij het verwijderen van deze soorten vloerbedekking. Dit vergt extra werk en ook eventuele schade aan de vloer pakken we aan. Lijmresten van verlijmde vloeren of tapijt verwijderen wij secuur. Dit kunt u het beste aan de ontruimers overlaten zodat u deze moeilijke en tijdrovende klus niet zelf hoeft te doen!

2. Inboedel opkopen

Bij het ontruimen van een woning in Roermond komen wij regelmatig waardevolle inboedel tegen. Vooral antiek of witgoed en bruingoed vertegenwoordigd vaak nog waarde. Deze spullen kunt u vaak aan ons verkopen. In de praktijk betekent dat wij u dan korting kunnen geven op de werkzaamheden. Voor antiek hebben wij aangesloten specialisten die wij dan kunnen inschakelen. Wel zo makkelijk voor u want alles loopt via Regio Ontruimer. U kunt ons tijdens het vrijblijvende offertebezoek laten zien of er nog waardevolle inboedel is voor opkoop.

Woningontruiming in Roermond | Opkoop Inboedel

3. Kleine verhuizing

Als onze ontruimspecialist langs komt voor zijn vrijblijvend offertebezoek kunt u in overleg bepalen welke meubels er (mee)verhuisd moeten worden. Wij brengen de inboedel graag naar een andere woning. Regio Ontruimer ontzorgt uw woningonruiming in Roermond volledig. Wij bieden alle oplossingen om uw huis leeg op te leveren!

Kom nu in contact met de beste ontruimer uit de regio Roermond. Bel nu naar 085 0606855.

4. Meubelopslag

Als een woningontruiming snel moet plaatsvinden komt het vaak voor dat u of de familie nog niet bepaald heeft wat er met (een deel van) de inboedel moet gebeuren. Daarom biedt Regio Ontruimer de mogelijkheid om voor kortere of langere tijd meubels voor u op te slaan. Zo wordt u niet voor het blok gezet en kunnen we er toch zorg voor dragen dat de woning op tijd en volgens afspraak bezemschoon kan worden opgeleverd. Vraag naar de mogelijkheden tijdens ons kennismakingsgesprek.

5. Sloop- en herstelwerken

Na afloop van een huisontruiming moet de woning vaak in de originele staat worden opgeleverd.Met name bij huurwoningen van woningcorporaties moeten alle aangebrachte wijzigingen worden gesloopt en hersteld in de staat van voor de bewoning. Vaak is het niet meer dan lampen en gordijnen verwijderen en de gaten vullen. Soms moet een hele badkamer verwijderd worden of muren worden geplaatst tussen twee kamers.

Regio Ontruimer biedt alle noodzakelijke sloop- en herstelwerken aan om uw woning naar 100% tevredenheid op te leveren!

6. Tuinontruiming Roermond

Veel woningen in Roermond hebben een tuin die in een aantal gevallen ook netjes opgeleverd moet worden. Het komt ook voor de een tuin verwaarloosd is en er bijvoorbeeld een vervallen schuur in staat. Regio Ontruimer kan een volledige tuinontruiming bieden. De tuin wordt dan leeg opgeleverd klaar voor de nieuwe bewoner.

7. Nicotinevrij maken

Als in een woning veel gerookt is dan is de nicotine vaak helemaal in de vloeren en muren getrokken. Dit is door ons te verhelpen. Met speciale reiniger en een verse laag verf (of 2) lukt het ons om uw woning nicotinevrij te maken. Dit heeft bij verkoop van de woning een positief effect op de waarde van de woning.

Woningontruiming Roermond

Wij ontzorgen u bij uw woningontruiming in de volgende plaatsen in Limburg