Skip links

Eerlijk advies over woningontruiming nodig?

Vraag nu een offerte aan. Altijd gratis en zonder verplichting!

NAAR OFFERTEFORMULIER
Home » Woningontruiming Limmen

Woningontruiming in Limmen

Voor een woningontruiming in Limmen bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat u kan helpen bij het leeghalen van een huis in de regio Limmen. Wist u dat bij een ontruiming komt vaak meer komt kijken dan alleen maar de inboedel weghalen? Op deze pagina lichten we toe hoe Regio Ontruimer u onder meer kan helpen met een boedelruiming, seniorenverhuizing, inboedeltaxatie of opslag van meubels in Limmen. Wij leveren iedere woning bezemschoon op en volgens de specificaties van de woningcorporatie of makelaar!

Start hier een gratis offerteaanvraag voor uw woningontruiming in Limmen

Wij komen na uw aanvraag graag in gesprek om u zonder verdere verplichting een passend ontruimadvies en prijsofferte te geven. Wilt u direct contact? Bel dan 085-0606855 voor direct contact met Regio Ontruimer.

Voordelen van een ontruimer uit uw regio

Bekend in
Limmen

Regio Ontruimer zit midden in uw regio en is altijd bekend met de lokale regels en verordeningen. Wel zo fijn.

Snelheid
met Ontruimen.

Een woningontruiming komt zelden gelegen. Wij ontruimen snel en meestal in één dag. Daar kunt u van op aan.

Een Scherpe Prijs.
Waar voor je geld.

Een woningontruiming moet goed en secuur gebeuren. U betaalt bij ons de beste prijs voor de dienst.

Wat zijn de voordelen van een ontruimer?

U overweegt wellicht om uw woningontruiming in Limmen uit te besteden. En daar staan kosten tegenover. Maar er zijn natuurlijk ook voordelen. Hieronder de 4 grootste voordelen van het inhuren van Regio Ontruimer:
 1. Onze ontruimer doet niet alleen het zware werk, maar heeft ook de juiste materialen. Een container nodig? Die regelt onze ontruimer! Een verhuislift? Ook.
 2. Onze ontruimer doet een ontruiming altijd snel. En hoe sneller, des te lager de resterende huur- of hypotheekkosten
 3. Onze ontruimer kent de lokale vereisten. Ontheffing, of vergunning nodig? Geen probleem voor Regio Ontruimer!
 4. Een ontruiming stopt niet bij het ruimen van de inboedel. Zitten er gaten in de muur? Die worden netjes gevuld. Moet er schoongemaakt worden? Onze ontruimer doet dat snel en professioneel

Wat kost een woningontruiming in Limmen

Een eenvoudige ontruiming van een seniorenwoning ontruimen we al vanaf 350 euro. De gemiddelde kosten van een ontruiming in Limmen bedragen 800-900 euro. De exacte kosten zijn afhankelijk van diverse factoren. Denk hierbij aan, afstand tot de weg, wel of niet aanwezig zijn van een lift, de hoeveelheid boedel, het gewicht en de maat van de meubels, de staat van de woning enzovoort. Voor een exacte offerte kunt u ons formulier op de site invullen.

Wilt u een overzicht van de kosten van een ontruiming in Limmen, kijk dan hier.

Heeft u direct hulp nodig bij een ontruiming?

Dat is geen probleem! In veel gevallen kan Regio Ontruimer al binnen een aantal dagen aan de slag. Een week is in bijna alle gevallen geen probleem. Dus wat voor u snel lijkt is voor onze ontruimer geen enkel probleem! Wilt u snel weten waar u aan toe bent met uw ontruiming? Of moet de zorgkamer van een familielid snel worden opgeleverd? Bel ons direct op 085-0606855. Onze ontruimer zal dan meteen kijken hoe u het snelste geholpen bent.

Wat zijn de voordelen van een woningontruiming in Limmen met Regio Ontruimer?

Wij zijn in iedere regio dé specialist op het gebied van woningontruiming en aanverwante diensten. En dus zijn wij de beste ontruimer voor uw woningontruiming in Limmen. Wij kunnen door onze manier van werken altijd snel een huis ontruimen, vaak al in 1 dag! Tot slot hanteren wij altijd heldere tarieven zodat u nooit teveel betaald en recht hebt op de beste service. Meer weten? Bekijk dan hier ALLE voordelen van Regio Ontruimer.

Woningontruiming in Limmen

Wat zijn de voordelen van Regio Ontruimer?

 • Regio Ontruimer is de specialist in uw regio.
 • Onze ontruimers werken snel en goed. Geen extra zorgen voor u.
 • De meeste ontruimingen doen wij in één dag.
 • In alle gevallen gebeurt een ontruiming discreet en respectvol.
 • Ons advies is altijd gratis en vrijblijvend. U zit nergens aan vast.
 • Ook een offerte is gratis!

Wanneer schakelt u een ontruimer in?

 • Huis leeghalen na overlijden: als u een naaste verloren bent en bent u verantwoordelijk voor het opleveren van de woning, dan kunt u met vertrouwen de ontruiming uitbesteden aan Regio Ontruimer. Lees hier meer over een ontruiming na overlijden.
 • Seniorenverhuizing en -ontruiming: als een familielid naar een verzorgingshuis gaat verhuizen en een deel van de inboedel meegaat en een ander deel afgevoerd dient te worden.
 • Bezemschoon opleveren huurwoning: als u gaat verhuizen en een woning weer opgeleverd moet worden aan de verhuurder, meestal een woningcorporatie, in de oude staat.
 • Verkoopklaar maken van uw koopwoning: bij verkoop van uw woning zal de woning verkoopbaar en verkoopklaar opgeleverd moeten worden. Naast leeghalen van de woning helpt Regio Ontruimer ook bij herstelwerken.
 • Bedrijfsontruiming: als u een bedrijfsruimte leeg moet opleveren, oude winkelvoorraad op moet ruimen of archieven vernietigd wilt hebben, leveren onze ontruimers die professionele hulp.
 • Ontruimen van wietplantage: nadat de politie de wiet heeft afgevoerd blijft er meestal een enorme ravage achter. Onze ontruimer voert de rommel af en herstelt de ruimte.

Bespreek uw ontruiming met ons. Ons advies is gratis en vrijblijvend.

Offerte nodig?

Wat is de werkwijze bij een woningontruiming in Limmen?

Regio Ontruimer is een professionele en enthousiaste ontruimer in de regio Limmen. U wordt dus altijd geholpen door een ontruimer die thuis is in Limmen! De reden waarom onze ontruimers zo hoog gewaardeerd worden is omdat wij het hele proces duidelijk en transparant werken. Een ontruiming van Regio Ontruimer doorloopt de volgende stappen:

Stap 1: Gratis adviesgesprek

Onze ontruimexpert komt graag bij u langs om de woning te bekijken, de situatie te beoordelen en de hoeveelheid inboedel op te nemen. U kunt ons vertellen wat er met de verschillende stukken moet gebeuren. Aan de hand hiervan ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave en in overleg bepalen we de ontruimdatum.

Stap 2: De ontruiming van de woning

Zoals we zijn overeengekomen in stap 1 ontruimen we alle goederen in de ruimtes. We sorteren de spullen en kunnen vervolgens de nog bruikbare boedel zonder economische waarde schenken aan goede doelen en het overige afvoeren naar het milieupark Dit is zoveel mogelijk gescheiden, chemisch afval, papier, glas, etc.

Stap 3: Sloop- en/of herstelwerkzaamheden

Als alle losse inboedel verwijderd is halen we lampen van plafonds, gordijnrails weg, verwijderen we vloerbedekking of vloeren en indien nodig slopen we bepaalde aanpassingen die wellicht aan de woning zijn aangebracht en nu in originele staat moet worden teruggebracht.

Hierna volgen de herstelwerkzaamheden. Denk hierbij aan het vullen van gaten, eventueel aangevuld met het witten of stucen van muren en plafonds.

Stap 4: Schoonmaken en bezemschoon opleveren van de woning

Na de ontruiming en de herstelwerkzaamheden moet de woning bezemschoon opgeleverd worden. Uiteraard conform de afspraak. Na afloop nodigen wij u uit voor een laatste controle en na goedkeuring leveren we de sleutel weer af. Regio Ontruimer kan ook de eindoplevering doen met bijvoorbeeld de makelaar of de verhuurder, in veel gevallen de woningcorporatie. U hoeft dan niets meer te doen!

Betrouwbaar en discreet

Bent u verantwoordelijk voor een woningontruiming na overlijden in de regio Limmen en zoekt u hulp? Wellicht ziet u er tegen op om vreemden het werk te laten doen. Regio Ontruimer is al meer dan 10 jaar een betrouwbare partner voor haar klanten. Wij werken professioneel en discreet. Ons werk wordt niet voor niets met een ⭐9+⭐ gewaardeerd.

Als u onze offerte accepteert kunnen wij de hele ontruiming, inclusief oplevering aan de verhuurder, uit handen nemen. Vinden wij nog belangrijke of waardevolle spullen, dan geven wij deze altijd in overleg terug. U kunt zich dan bezig houden met belangrijkere zaken.

Laat ons u ontzorgen!

Uw Regio Ontruimer biedt:

Vooraf een gratis offertebezoek

Duidelijke schriftelijke offerte

Professionele en betrouwbare ontruimers

100% tevredenheidsgarantie bij oplevering

DIRECT CONTACT? BEL 085-0606 855

Wat kost een woningontruiming in Limmen?

Een seniorenwoning in Limmen ontruimen wij al vanaf 350 euro. Dit betreft dan een kleine kamer met enkele meubelstukken, wat kleding en bijvoorbeeld een keuken. Voor de ontruiming van een eengezinswoning liggen de kosten meestal wat hoger. De kosten van deze ontruiming ligt tussen de 600 en 1500 euro. Heeft u een grotere woning dan zullen de kosten ook stijgen. Hieronder vindt u een prijstabel met de kosten voor een ontruiming in 2022.

Wij maken natuurlijk altijd het voorbehoud dat zonder een gratis offertebezoek deze prijzen slechts indicatief zijn! Nog een voordeel van een offertebezoek: wij geven korting voor bijvoorbeeld achtergelaten witgoed. Zo drukken wij de kosten van uw ontruiming zoveel mogelijk.

Opbouw van kosten van woningontruiming

De kosten van een ontruiming zijn opgebouwd uit een aantal afhankelijke factoren:

 • Manuren: hoeveel uur zijn onze ontruimers bezig met het inpakken en demonteren en vervolgens het afvoeren van de inboedel.
 • Afstand: hoeveel kilometer moet ons team rijden om bij de locatie te komen en hoever moet de inboedel verhuisd of afgevoerd worden
 • Afvalkosten: hoeveel kubieke meter afval is er en wat zijn de afvalverwerkingskosten in uw gemeente of provincie
 • Opleveringswerkzaamheden: de kosten van de extra werkzaamheden die nodig zijn om conform afspraak op te leveren

Bij de laatste categorie ontruimkosten moet u denken aan de extra manuren die nodig zijn voor het verwijderen van vloerbedekking, het weghalen van gordijnrails, eventueel witten van muren of zelfs het nicotinevrij maken van de hele woning.

Wilt u exact weten wat uw ontruiming gaat kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Kosten van woningontruiming in Limmen*

Soort woningontruimingKosten woningontruiming
Ontruiming seniorenflat of zorgkamer350 - 500 euro
Ontruiming 2-slaapkamer appartement450 - 800 euro
Ontruiming 3-slaapkamer eengezinswoning750 - 1.750 euro
Ontruiming meer dan 3-slaapkamer woning900 - 2.500 euro
Extra werk bij woningontruiming
Vloerbedekking verwijderen50 - 500 euro
Tuinontruiming250 - 1.250 euro

*Deze prijzen zijn een inschatting. Alleen met een offerte op maat weet u de exacte kosten.

Wilt u weten wat Regio Ontruimer voor u kan betekenen?

Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Dat kost u niets!

GRATIS OFFERTE KRIJGEN

Speciale ontruiming: Seniorenverhuizing

Een seniorenverhuizing in Limmen is vaak een ingrijpende gebeurtenis. Een familielid gaat van een zelfstandige woning verhuizen naar een verzorgingsflat of een zorgkamer. Bij een seniorenverhuizing bieden wij de volgende diensten:

 • Verhuizing
 • Opslag van meubels
 • Inboedelruiming

Seniorenverhuizing in Limmen

Als u een seniorenverhuizing nodig heeft dan kan onze ontruimer u daarbij helpen. In de meeste gevallen gaat slechts een klein deel van de inboedel mee naar het bejaardenhuis of de zorgkamer. Regio Ontruimer kan zorgvuldig en correct uw kostbare spulletjes verhuizen naar de locatie van uw voorkeur.

Opslag van meubels in Limmen

Nadat de inboedel die mee gaat naar de nieuwe woning is verhuisd, gaat onze ontruimer de meubels die niet meegaan, maar wel moeten blijven bewaard voor een bepaalde tijd meenemen naar de meubelopslag. U kunt dan op een ander tijdstip deze meubels laten bezorgen door Regio Ontruimer.

Inboedelruiming Limmen

Een belangrijk aspect van een seniorenontruiming is het afvoeren van de overtollige inboedel. Nadat de inboedel die bewaard blijft is verwijderd komt het team van Regio Ontruimer om de resterende inboedel te ontruimen. Als de woning leeg is wordt deze bezemschoon opgeleverd.

Wat vinden klanten van Regio Ontruimer?

Marijke Kuindersma
Marijke Kuindersma

Zeer tevreden
Keurig netjes werk geleverd.

Stoffer van der Veen
Stoffer van der Veen

Snel en correct
Snel contact gelegd, afspraak gemaakt en netjes uitgevoerd. Goed onderling overleg tussendoor.

Regio Ontruimer beoordeling 5 sterren

Dhr. De Vries, Leeuwarden
Dhr. De Vries, Leeuwarden

Netjes opgeruimd geheel volgens afspraak!
Netjes

Regio Ontruimer beoordeling 4 sterren

Mw. Westra-van Dijk, Sint Jacobiparochie
Mw. Westra-van Dijk, Sint Jacobiparochie

Bijzonder positief!
Heel goed is het voorafgaande gesprek gegaan en bij onze ‘nacontrole’ konden wij alleen maar zeer positief zijn. In éen dag was de oude woning prima ontruimd…

Regio Ontruimer beoordeling 4 sterren

A.R. Dijkhuizen, Rolde
A.R. Dijkhuizen, Rolde

Netjes en snel

 

Regio Ontruimer beoordeling 4 sterren

N. de Haan, Aduard
N. de Haan, Aduard

Zeer doeltreffend
Doen wat ze zeggen.

Tamara Brink
Tamara Brink

Prima gedaan!
Hele goede ervaring, vriendelijke man, alles heel netjes achtergelaten.

Regio Ontruimer beoordeling 4 sterren

Annemiek Stuart
Annemiek Stuart

Uitstekende service en goede communicatie
Zeer goed. Duidelijke afspraken en netjes per mail bevestigd na eerste telefonische contact

Regio Ontruimer beoordeling 5 sterren

M.T. Kerssies
M.T. Kerssies

Snel geregeld en goede communicatie
Alles wat geregeld moest worden was snel geregeld. Duidelijkheid over de kosten en afspraken werden goed nagekomen.

Regio Ontruimer beoordeling 4 sterren

F. Jansema
F. Jansema

Goede zakelijke afspraken mee te maken dus prima.
Afspraken keurig nagekomen en verder geen nawerk.

Regio Ontruimer beoordeling 4 sterren

Bedrijfsontruiming in Limmen

Naast het uitvoeren van een seniorenverhuizing, boedelruiming of een woningontruiming in Limmen worden we regelmatig gevraagd voor een bedrijfsontruiming. Gaat uw bedrijf verhuizen? Moet het pand leeg en in oude staat worden opgeleverd? Of zit u met oude voorraad die afgevoerd kan worden? Een archief dat geruimd kan worden? Regio Ontruimer biedt u een helpende hand. Wij hebben het afgelopen decennium al veel bedrijven in de regio kunnen helpen.

Aan een bedrijfsontruiming worden meestal wat andere eisen gesteld dan aan een woningontruiming. Er zijn ook verschillende soorten bedrijfsontruimingen. Er is nogal een verschil tussen het ontmantelen van een fabriekshal of het leegmaken van kantoorruimtes. Moeten er systeemwanden worden ontmanteld of moet een keuken worden afgebroken? Uw Regio Ontruimer in de regio Limmen heeft de kennis en kunde altijd in huis.

Een bedrijfsontruiming is in alle gevallen maatwerk. Vooraf zullen wij in overleg alle werkzaamheden met u doornemen zodat de bedrijfsontruiming snel en gestroomlijnd verloopt. Ook het verhuizen van kantoormeubilair naar uw nieuwe locatie behoort tot de mogelijkheden. Dankzij ons lokale netwerk van specialisten kunnen wij ook uw bedrijfsontruiming in Limmen  volledig uit handen nemen.

Offerte voor bedrijfsontruiming

Woningontruiming in Limmen nodig?

Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Dat kost u niets!

GRATIS ADVIESGESPREK!

1. Vloerbedekking verwijderen

Als u een woning laat ontruimen moet de woning altijd in goede staat worden opgeleverd. Dit kan inhouden dat oude bekleding of vloerbedekking verwijderd moet worden. Een laminaatvloer die niet goed meer ligt, of erg versleten is kan ook beter verwijderd worden. Regio Ontruimer helpt u graag bij het verwijderen van deze soorten vloerbedekking. Dit vergt extra werk en ook eventuele schade aan de vloer pakken we aan. Lijmresten van verlijmde vloeren of tapijt verwijderen wij secuur. Dit kunt u het beste aan de ontruimers overlaten zodat u deze moeilijke en tijdrovende klus niet zelf hoeft te doen!

2. Inboedel opkopen

Bij het ontruimen van een woning in Limmen komen wij regelmatig waardevolle inboedel tegen. Vooral antiek of witgoed en bruingoed vertegenwoordigd vaak nog waarde. Deze spullen kunt u vaak aan ons verkopen. In de praktijk betekent dat wij u dan korting kunnen geven op de werkzaamheden. Voor antiek hebben wij aangesloten specialisten die wij dan kunnen inschakelen. Wel zo makkelijk voor u want alles loopt via Regio Ontruimer. U kunt ons tijdens het vrijblijvende offertebezoek laten zien of er nog waardevolle inboedel is voor opkoop.

3. Kleine verhuizing

Als onze ontruimspecialist langs komt voor zijn vrijblijvend offertebezoek kunt u in overleg bepalen welke meubels er (mee)verhuisd moeten worden. Wij brengen de inboedel graag naar een andere woning. Regio Ontruimer ontzorgt uw woningonruiming in Limmen volledig. Wij bieden alle oplossingen om uw huis leeg op te leveren!

Kom nu in contact met de beste ontruimer uit de regio Limmen. Bel nu naar 085 0606855.

4. Meubelopslag

Als een woningontruiming snel moet plaatsvinden komt het vaak voor dat u of de familie nog niet bepaald heeft wat er met (een deel van) de inboedel moet gebeuren. Daarom biedt Regio Ontruimer de mogelijkheid om voor kortere of langere tijd meubels voor u op te slaan. Zo wordt u niet voor het blok gezet en kunnen we er toch zorg voor dragen dat de woning op tijd en volgens afspraak bezemschoon kan worden opgeleverd. Vraag naar de mogelijkheden tijdens ons kennismakingsgesprek.

5. Sloop- en herstelwerken

Na afloop van een huisontruiming moet de woning vaak in de originele staat worden opgeleverd.Met name bij huurwoningen van woningcorporaties moeten alle aangebrachte wijzigingen worden gesloopt en hersteld in de staat van voor de bewoning. Vaak is het niet meer dan lampen en gordijnen verwijderen en de gaten vullen. Soms moet een hele badkamer verwijderd worden of muren worden geplaatst tussen twee kamers.

Regio Ontruimer biedt alle noodzakelijke sloop- en herstelwerken aan om uw woning naar 100% tevredenheid op te leveren!

6. Tuinontruiming Limmen

Veel woningen in Limmen hebben een tuin die in een aantal gevallen ook netjes opgeleverd moet worden. Het komt ook voor de een tuin verwaarloosd is en er bijvoorbeeld een vervallen schuur in staat. Regio Ontruimer kan een volledige tuinontruiming bieden. De tuin wordt dan leeg opgeleverd klaar voor de nieuwe bewoner.

7. Nicotinevrij maken

Als in een woning veel gerookt is dan is de nicotine vaak helemaal in de vloeren en muren getrokken. Dit is door ons te verhelpen. Met speciale reiniger en een verse laag verf (of 2) lukt het ons om uw woning nicotinevrij te maken. Dit heeft bij verkoop van de woning een positief effect op de waarde van de woning.

Woningontruiming in Limmen

Regio Amstelland Meerlanden
Woningontruiming in Amstelveen
Woningontruiming in Badhoevedorp
Woningontruiming in Diemen
Woningontruiming in Haarlemmermeer
Woningontruiming in Hoofddorp
Regio Zuid-Kennemerland
Woningontruiming in Bloemendaal
Woningontruiming in Haarlem
Woningontruiming in Heemstede
Woningontruiming in Zandvoort
Regio Gooi en Vechtstreek
Woningontruiming in Blaricum
Woningontruiming in Bussum
Woningontruiming in Hilversum
Woningontruiming in Laren
Woningontruiming in Naarden
Regio IJmond
Woningontruiming in Beverwijk
Woningontruiming in Heemskerk
Woningontruiming in Velsen
Woningontruiming in IJmuiden
Regio Zaanstreek Waterland
Woningontruiming in Edam
Woningontruiming in Krommenie
Woningontruiming in Purmerend
Woningontruiming in Wormer
Woningontruiming in Zaandam
Regio Kop van Noord-Holland
Woningontruiming in Den Helder
Woningontruiming in Hippolytushoef
Woningontruiming in Hollands Kroon
Woningontruiming in Schagen
Woningontruiming in Wieringerwerf
Regio West-Friesland
Woningontruiming in Enkhuizen
Woningontruiming in Medemblik
Woningontruiming in Opmeer
Woningontruiming in Stede Broec
Woningontruiming in Wognum