Skip links

Woningontruiming Flevoland (West)

Uw woningontruiming helemaal ontzorgt door de beste ontruimer uit Noordwest-Nederland

Vraag nu een offerte aan

Waarom Regio Ontruimer?

Betrouwbaar
in Flevoland (West)

Voor de regio West-Flevoland zijn wij dé specialist in woningontruiming. Centraal gevestigd in de regio. Wel zo makkelijk.

Snelheid
met Ontruimen.

Een woning ontruimen moet snel en goed gedaan worden. Uw Regio Ontruimer biedt u een snelle ontruiming.

Scherp Geprijsd
Waar voor je geld.

Een woningontruiming moet goed en secuur gebeuren. U betaalt ons een eerlijke prijs voor de dienst.

Regio Ontruimer West-Flevoland

Uw partner voor woningontruiming in Flevoland (West)

Nationale Ontruimingen is uw Regio Ontruimer verantwoordelijk voor het ontzorgen van uw woningontruiming in de provincie Flevoland (West). Naast woningontruiming kunt u uiteraard bij ons terecht voor een seniorenverhuizing, inboedeltaxatie en opslag. Wij opereren vanuit het Noord-Hollandse Bergen met een goede bereikbaarheid van de hele regio. Wij ontruimen woningen van Almere tot Zeewolde.

Nationale Ontruimingen is een veelzijdig bedrijf voor ontruimingen en verhuizingen. Wij zijn goedkoop, deskundig en zeer ervaren op verschillende gebieden. Zo verhuizen wij dagelijks particulieren en zakelijke inboedels tegen een betaalbare prijs. Extra service is bij ons iets wat hoog in het vaandel staat. Tot op heden hebben wij meer dan 1000 particulieren en zakelijke klanten succesvol verhuist of ontruimt.

We ontruimen alle goederen in de ruimtes en plaatsen zoveel mogelijk gescheiden bij de stort, chemisch afval, papier, glas, etc. In sommige gevallen kunnen we een deel van de restboedel nog ter overname aanbieden. Bruikbare meubelen zonder economische waarde schenken wij aan goede doelen. Vervolgens wordt elke ruimte bezemschoon opgeleverd.

Na de ontruiming en bezemschoon opleveren maken we een laatste ronde om te kijken of we alle werkzaamheden volgens afspraak hebben afgerond. Na goedkeuring leveren we de sleutel weer af.

Wij ontzorgen u bij uw woningontruiming in de volgende plaatsen

Almere Stad
Almeren Buiten
Almere Poort
Almere Haven
Almere Hout
Zeewolde