Skip links

Woningontruiming Flevoland (Oost)

Uw woningontruiming helemaal ontzorgt door de beste ontruimer uit Noordwest-Nederland

Vraag nu een offerte aan

Waarom Regio Ontruimer?

Betrouwbaar
in Flevoland (Oost)

Voor de regio Oost-Flevoland zijn wij dé specialist in woningontruiming. Centraal gevestigd in de regio. Wel zo makkelijk.

Snelheid
met Ontruimen.

Een woning ontruimen moet snel en goed gedaan worden. Uw Regio Ontruimer biedt u een snelle ontruiming.

Scherp Geprijsd
Waar voor je geld.

Een woningontruiming moet goed en secuur gebeuren. U betaalt ons een eerlijke prijs voor de dienst.

Regio Ontruimer voor Oost-Flevoland

Uw partner voor woningontruiming in Flevoland (West)

Inboedelservice Goed Opgelost is uw Regio Ontruimer verantwoordelijk voor het ontzorgen van uw woningontruiming in de provincie Flevoland (Oost). Naast woningontruiming kunt u uiteraard bij ons terecht voor een seniorenverhuizing, inboedeltaxatie en opslag. Wij opereren vanuit het Overijsselse Dalfsen met een goede bereikbaarheid van de hele regio. Wij ontruimen woningen van Lelystad tot Emmeloord en van Urk tot Biddinghuizen.

Al jarenlang is Inboedelservice Goed Opgelost het vertrouwde adres waar u terecht kunt voor het vakkundig ontruimen en eventueel bezemschoon opleveren van woningen en/of bedrijfspanden na eventueel overlijden, scheiding, emigratie, verhuizing, faillissement en nalatenschap.

We ontruimen alle goederen in de ruimtes en plaatsen zoveel mogelijk gescheiden bij de stort, chemisch afval, papier, glas, etc. In sommige gevallen kunnen we een deel van de restboedel nog ter overname aanbieden. Bruikbare meubelen zonder economische waarde schenken wij aan goede doelen. Vervolgens wordt elke ruimte bezemschoon opgeleverd.

Na de ontruiming en bij het bezemschoon opleveren maken we een laatste ronde om te kijken of we alle werkzaamheden volgens afspraak hebben afgerond. Na goedkeuring leveren we de sleutel weer af. Wij beloven 100% tevredenheid!

Wij ontzorgen u bij uw woningontruiming in de volgende plaatsen

Lelystad
Biddinghuizen
Dronten
Urk
Emmeloord
Swifterbant
Marknesse